... Een fris
"pas gedoucht" gevoel ...
Water is sinds mensenheugenis de vanzelfsprekende en natuurlijke wijze van lichaamsverzorging. Water reinigt, verfrist en stimuleert lichaam en geest. Kort gezegd: water is de bron van natuurlijk welbehagen. Met een Sparkling Bidets douchewc kunt u iedere dag opnieuw genieten van dit weldadige gevoel.

Voordelen:

  • Bidet direct op het toilet
  • Plaats- en kostenbesparend alternatief voor het traditionele bidet
  • Grondige reiniging en verzorging
  • Geen irritatie door schoonwrijven
  • Verzachting bij klachten (bijv. hemorroïden, mycosen, etc.)
  • Gegarandeerd fris gevoel
  • Wellness bij dagelijks toiletbezoek
  • Modern en aansprekend design
  • Voor eenvoudige montage (vervangen van de al aanwezige toiletbril) is een uitvoerige handleiding bijgevoegd.

Het achterste houdt van helder water - Lees meer »
Helder water kan een geïrriteerde anus blijkbaar veel beter verdragen dan droog toiletpapier. Zoals een studie bij patiënten met eczeem, ragaden of erosies in de anale zone heeft aangetoond, gaat een branderig gevoel en jeuken..

120 achtersten in de schoonmaaktest - Lees meer »
Van de meer dan 300 patiënten die klaagden over jeuk en een branderig gevoel deden er 120 mee aan een 10-daagse proef, waarbij ze hun reinigingsgewoonten veranderden. Het overstappen van schoon water op vochtig..

Afvegen van het zitvlak met papier is niet geschikt voor patiënten met anaal eczeem - Lees meer »
We doen het bijna dagelijks, velen van ons zelfs meerdere keren per dag. Maar toch denken we er niet vaak over na of het zo wel goed is: het schoonmaken van de anale zone met toiletpapier na de defecatie. In wat medische studenten..

Vochtige doekjes voor de anale hygiëne kunnen contacteczeem tot gevolg hebben - Lees meer »
Deze patiënten adviseert Hochscheid om tenminste over te stappen op stof. Daarvoor kunnen bijvoorbeeld gebruikte lakens in handige doeken worden gesneden. Zeep, shampoo en andere toevoegingen moeten eveneens niet...

Hygiëne, gezonde voeding en veel bewegen werken preventief - Lees meer »
Oorzaak van endeldarmaandoeningen is vaak een onjuiste anale hygiëne. Ook wie langdurig lijdt aan diarree of verstoppingen heeft een groter risico dat er iets verandert in de anale zone. Preventief kan dus al een evenwichtige..